DATUM VENČANJA ODREĐUJE U KOM ZNAKU JE VAŠ BRAK ILI UKOLIKO NISTE U BRAKU ONDA VREME KAD STE POČELI DA SE ZABAVLJATE!

Šta predviđaju zvezde? Proverite kakva vam je budućnost i saznajte kako zvezde mogu da utiču na vaš odnos sa partnerom.

Ovan 21.3 – 20.4.

Partnerima u braku (vezi) pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svom životu. Među njima uvek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rešavaju vatrenim seksom. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju da reše sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski. S obzirom da su Ovnovi snažan i nezavistan znak, u braku ili vezi ćete nastojati da sačuvate svoju samostalnost. Vaš partner i vi ćete imati mnogo lepih i romantičnih zajedničkih momenata, ali treba da pazite da ne budete suviše takmičarski nastrojeni jedno prema drugom.

Bik 21.4 – 20.5.

Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome preteruju, i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije baš dobro za vezu. Pošto su bikovi snažni individualci oni će i nastojati da u braku ostanu svoji. Treba da se pazite monotonije i da se stalno trudite da zajednički isprobavate nove i zanimljive stvari.

Blizanci 21.5 – 20.6.

Partneri u vezi pod okriljem Blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks. Dobri su prijatelji i prijatno im je da žive jedno sa drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti. Brak u znaku Blizanaca je zapravo jako dobar, jer se zasniva na konstantnoj i obostranoj komunikaciji, tako da će vaš zajednički život definitivno biti u znaku dijaloga. Tako ćete uvek imati dovoljno razumevanja jedno za drugo i izbeći ćete bespotrebne nesporazume.

Rak 21.6 – 22.7.

Ova veza će biti ispunjena nežnošću i romantikom, a partneri neće moći dugo da budu razdvojeni. Njima nikada neće nedostajati nežnosti i topline, a oboje žele veliku porodicu i puno dece. Loša strana je prevelika međusobna posvećenost, jer partneri ne žele nikuda jedno bez drugog. Brakovi ili veze sklopljeni u ovom periodu biće romantični, puni ljubavnih izjava, tepanja, nadimaka. Ipak, treba da se pazite da ne budete suviše usmereni samo jedno na drugo, već je poželjno i da provodite vreme i sa drugim ljudima.

Lav 23.7 – 22.8.

Brak (veza) započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju čas da se žestoko posvađaju, čas da strastveno vode ljubav. Ipak, kako god bilo, uvek se drže zajedno i neće pred drugima da pokazuju da imaju neke probleme u vezi. Ovo su uvek teatralni i strastveni brakovi u kojima ništa ne prolazi bez drame! Jednostavno, oboje u vezi sa svime imate svoje mišljenje i od njega nikako ne odstupate.

Devica 23.8 – 22.9

Veza krunisana brakom pod znakom Device je dugovečna i stabilna, a oba partnera uživaju u osećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo učvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su retkost, već više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može da bude nedostatak strasti. Ovi brakovi su odlično ogranizovani, oboje vodite računa o detaljima, i što je najvažnije – umete da uživate u malim stvarima i trenucima u kojima ste jedno drugom dovoljni.

Vaga 23.9 – 22.10.

Astrolozi smatraju da je ovaj period najpogodniji za venčanje, jer je brak u znaku vage zasnovan na ravnoteži, razumevanju i uvažavanju druge polovine. Jedino treba da povedete računa da u braku ne izgubite svoju individualnost. Ovaj brak (veza) prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri jako paze jedan na drugog, pokušavaju da ugode drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama… Retko se svađaju, a upravo to bi mogao da bude problem jer među njima može da nedostaje iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema, što može loše da se završi.

Škorpija 23.10 – 22.11.

Među partnerima koji su se spojili pod ovim znakom sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađa i ljubomornih ispada, što ga stavlja na veliko iskušenje. Ako žele da im brak potraje, oboje moraju da pokažu više tolerancije. Škorpija je strastven i telesan znak.

Strelac 23.11 – 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju da razumeju jedno drugo. Poverenja je među njima puno, tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti. Ovo su jako društveni i komunikativni brakovi koji vole da putuju, da se druže sa drugim parovima, otvorenom su uma i uvek spremni za novu avanturu.

Jarac 22.12 – 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentiše. Partneri u ovom braku morali bi malo da porade na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila.. Brakovi u Jarcu su potpuno u znaku poštovanja tradicije, i ono u čemu supružnici koji su se venčali u ovom periodu najviše uživaju jesu praznici i vreme kada je porodica na okupu.

Vodolija 20.1 – 19.2.

Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi, u kojoj partneri savršeno odgovaraju jedno drugom i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli da zaključe suprotno. Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za menjanjem drugog, a to bi moglo da uništi vezu. Uvek moderni i potpuno nekonvencionalni parovi, koji su u svakom trenutku spremni na akciju, zabavu i druženja. Ipak, pazite da uvek imate dovoljno vremena i jedno za drugo.

Ribe 20.2 – 20.3.

Brak (veza) pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, kao i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati da reše tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. Njihova veza puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti. Vi i vaš supružnik ste veliki sanjari, uvek okrenuti ka budućnosti u nadi da vam donosi najlepše trenutke. Savet je da ne zaboravite zbog toga da uživate i u sadašnjosti.

Nakon ovog teksta, ako ste u planovima za venčanje, verujemo da će vam prethodni redovi biti od velike koristi prilikom odabira datuma! Ukoliko želite da znate detaljnije kontaktirajte našeg astrologa i on će vam reći idealan datum za vaše venčanje!

error: Content is protected !!
0
TVOJA KORPA
  • No products in the cart.