Devojačko veče je posebno veče u životu svake devojke koja se sprema da devojački život zameni bračnim. Sama organizacija devojačke večeri nije baš lak zadatak, ali može postati veoma interesantan ukoliko ga upotpunite sa orignalnim idejama, da devojačko veče ne bude kao i svaki drugi izlazak. Žurka do jutra je sasvim u redu, ali da devojačko veče ne protekne kao i svaka druga žurka, morate ga “začiniti” još nekim detaljima! Lude ideje vezane za stajling i još neke simpatične sitnice će učiniti da se osećate posebno. Samim tim raspoloženje će biti na nivou, a onda je i provod zagarantovan!

Najvažnije je da napravite dobar plan kako ćete se provoditi, a da sa sigurnošću znate da ćete usrećiti buduću mladu.

LENTE, VELOVI, REKVIZITI, DEKORACIJA

Iako je možda kliše ali sigurno podiže raspoloženje pa u plan svakako možete da uvrstite neke igrice za devojačko veče, poklone, iznenađenja, odevne kombinacije poput  lente za buduću mladu i ostale devojke, a takođe i detalje sa kojima će sve izgledati još simpatičnije. Dekoracija, baloni, rekviziti itd.. dodaju posebnu euforiju i iskreno mislim da je važno da bilo šta ovih stvari bude na devojčkoj večeri, jer sitnice čine da se mlada oseća posebno. Svaka mlada mašta da dođe na svoje devojačko veče koje je u njenom stilu, a ako se dvoumite kakvo devojačko veče da joj organizujete, pogledajte ovde kakvo devojčko veče voli mlada po horoskopskom znaku.

MODERNE MAJICE

Štampa na majicama za devojačko veče nije nova ideja, ali se kao takva dosta promenila. Majice za devojačko veče, postale su jedan od načina da se sačuvaju jedinstvene uspomene sa proslave devojačke večeri, najbolje drugarice, sestre, kume. Ako organizujete najbolju zabavu radi proslave devojačke večeri, učinite to u stilu, tako da je niko nikada neće zaboraviti zahvaljujući i stajlingu. Takođe je još bolje ako se majice za devojačko veče mogu kasnije nositi, one neće samo ostati uspomena već ćete se moći prisećati te večeri iznova i iznova. Iste moderne majice za devojačko veče su postale hit i sigurno vam mogu dodatno ulepšati veče, a ono što je najzanimljivije možete napraviti najmoćnije fotke ikad.

TAROT ZA DEVOJAČKO VEČE

Nešto što je totalno drugačije i nešto novo na našem podrućiju jeste tarot za devojačko veče. Jel znate šta je tarot? Tarot je veština predviđanja pomoću karata. Za vas su to možda samo šarene sličice sa čudnim simbolima, a za tumača – svaka je karta kao jedna stranica u vašoj knjizi života! Na devojčako veče unesite dozu dodatne kreativnoti i saznajte šta zvezde predviđaju za mladu i njen ceo team Bride. Postavite mistična pitanja i saznajte uzbudljive odgovore koje će veče pretvoriti u nešto posebno. Svako može da postavi pitanje vezano za mladu ili za sebe i sazna neke od zanimljivih odgovora kao što su:

  • Koja je sledeća? 🙂
  • Koliko dece će buduća mlada imati?
  • Savet za najbolju moguću svadbu
  • Kako će biti posle venčanja?
  • Da li će kupiti svoju nekretninu?
  • Kad će kuma na ludi kamen?
  • Koliko će bliske ostati kume?
  • Da li neko ima nesto protiv ovog braka?
  • Koliko li će mlada biti srećna u braku?

Kao i mnoga druga pitanja koja god vam padnu na pamet. Ono što je zanimljivo sve može da se obavi preko telefona ili da pripremite unapred iznenađenje preko audio snimka.

Pitate se šta ako je odgovor “neće se udati” ili “razvešće se” i tako neke negativne misli.. treba da znate da ako je već došlo do devojčke večeri da je previše retko da venčanja i ne bude. Tarot je veština koja pomaže da se pređe preko nekih problema ukoliko ih ima. Takođe tarot majstori su izvežbani da na najlepši mogući način pomognu svakome i ukažu im ukoliko dođe do neke komplikacije. Konkretno za venčanje to može biti, da paze na određene stvari kao savet za idealan provod itd. Kako da buduća mlada komunicira sa mužem itd.. Svako može da pita šta ga zanima, pa sa tim dodatno se podiže uzbuđenje ukoliko se sprema neka nova ljubavna avantura nekoj od mladinih drugarica, sestara ili daj bože neki brak 🙂  Nek se pamti ceo život, ali samo po pozitivnim odgovorima 🙂

DEVOJAČKI VIKEND

Nekada nije dovoljno da to bude samo jedno veče, a ako sve devojke budu u mogućnosti da odu na mini putovanje, ako hoćete da devojačko veče bude baš drugačije, mini putovanje je sigurno obećavajući dobar provod. Da li to neka vikendica ili splav, kampovanje, hotel, apartman, brodic… To je idealan način da se još više zbližite, da se mlada opusti od stresnog planiranja, da dozivi totalnu euforiju oko venčanja i da može da se pamti po mnogo više stvari. Obezbedite se za više dana i neka žurka počne!

error: Content is protected !!
0
TVOJA KORPA
  • No products in the cart.