Uz naše tumačenje uplovite spremni u bračne vode

SAVRŠEN SPOJ ZABAVE I OTKRIVANJA BUDUĆNOSTI

Kada se odlučimo da stupimo u brak, vrlo često sebi postavljamo pitanja u vezi naše budućnosti. Zavirite u magični svet astrologije i tarota! Saznajte šta vam sudbina donosi uz savete WedBox astrologa.

Znatiželjni ste? Zato je WedBox astrolog tu za vas, da vam pomogne da razumete prošlost, volite sadašnjost i budete spremni za budućnost.

Otkrićemo vam položaj planeta na polju ljubavi, braka, prijateljstva, potomstva, svega što vas zanima…

Izaberite jedan od naših WedBox astro ili tarot paketa i uplovimo zajedno u tajanstvenu budućnost.

Unesite dozu dodatne kreativnosti i na devojačkoj večeri saznajte šta zvezde predviđaju za mladu i njen tim. Upotpunite vaše posebno veče, nek se pamti ceo život!

ŠTA JE NATALNA KARTA?

Natalna karta definiše naš životni put, našu energiju i naklonost određene planete.
Ona je poput otiska prsta samo tvoja i ničija više!

A ŠTA TAROT TUMAČENJE?

Tarot je veština predviđanja pomoću karata. Za vas su to samo šarene sličice sa čudnim simbolima, a za tumača – svaka je karta kao jedna stranica u vašoj knjizi života.

SAZNAJTE

Zanima vas da li su vam zvezde naklonjene?

Oduvek vas je privlačila misterija astrologije i tarota?

Planirate venčanje, ali nemate određen datum?

ZAPISANO JE U VREMENU

WedBox ASTRO I TAROT paketi

Klikni za više informacija

Klikni za više informacija

Klikni za više informacija

Klikni na “ZAKAŽI TERMIN” da popuniš upitnik i zakažeš Astro ili Tarot tumačenje.  Pošalji nam tvoje podatke, od partnera, kumine ili od celog mladinog tima i saznajte odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju. Popunite naš mali KVIZ klikom na “ZAKAŽI TERMIN” i za par dana ćemo vam poslati audio snimak ili vas kontaktirati radi tumačenja. Ukoliko imate dodatna pitanja, tu smo da Vam odgovorimo na svako!

WedBox TUMAČ

Isidora se bavi astrologijom i profesionalnim tumačenjem horoskopa i tarota, a svoje znanje deli sa ljudima putem usmenih i telefonskih konsultacija, kao i u audio formi.

Sve priče o vašoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti zapisane su u zvezdama. Ona je tu da vam ih pročita. Tako možete da budete potpuno sigurni u svoje izbore i da bolje razumete događaje, odnose, okolnosti i naravno, sami sebe.

WedBox Astro i Tarot sekciju predvodi Isidora, profesionalni astrolog i tarot majstor. Njene predikcije su do te mere tačne, da često može da vam kaže precizne datume kada će se značajni događaji odigrati.

Njen mistično zanimljiv profil na instagramu možete videti klikom na link: isis_charm_tarot

Zadovoljnih duša

%

Inovativno, zabavno i magično!

Oduševljenih KUMA

Upotpuni tebi najvažnije trenutke

uz WedBox Astro i Tarot pakete

Udajem se nagodinu i nismo nikako mogli da smislimo datum venčanja i jako me je zanimalo da li ću zatrudneti pre svadbe 🙂 Dobila sam odgovore na sva pitanja i ostala sam bez teksta, oduševljena sam!

Tamara Planinac

Oduševila sam se sa idejom! Najbolji poklon koji sam mogla da dobijem! Sve je pogođeno, sve mi se ostvarilo i jako sam dugo želela da uradim natalnu, ali nikako i kad sam na poklon od kume dobila to me je oduševilo!

Dunja Zarić

WedBox ASTROLOGIJA / TAROT paketi

FAQ

Kako funkcioniše zakazivanje termina?

Klikom gore na dugme “ZAKAŽI TERMIN” možeš doći do aplikacije za zakazivanje termina. Nakon unetih svih podataka i evidentirane uplate obavestićemo te u vezi potvrde termina ili ti poslati audio snimak od natalne karte.

Udajem se, da li je za mene natalna karta?

Apsolutno! Možeš saznati savete da taj dan prođe idealno, kao i kako do uspešnog braka kasnije. Da li je sve što si zamislila dobra zamisao ili ipak nisi 100% sigurna u svoje odluke? Na sva tvoja pitanja imamo odgovore!

želim kumu da iznenadim sa natalnom ali ne znam da li su mi pitanja na mestu?

Ovo je idealan poklon za one koji žele da poklone nešto malo drugačije! Pitanja? Najmanji problem, mi smo smilili neka uobičajena pitanja koje pitaju kume 🙂 Ipak ako kuma želi da postavi nešto dodatno može slobodno!

koliko se čeka na termin ili audio snimaK?

Na audio snimak se čeka do 7 dana, zavisi od gužve. Sva zakazivanja ćemo pokušati da ispoštujemo u zakazanom roku! Ukoliko dođe do izmene termina bićete obavešteni na vreme 🙂 Takođe uz doplatu možemo izaći u susret i isti ili sledeći dan napraviti analizu natalne karte ili tarota.

kako se vrši plaćanje?

Plaćenje se vrši isključivo preko Banka Intesa ili Telenor tekućeg računa kao i PayPal-a za strane državljane. Nakon zakazanog termina dobićete detaljne informacije o načinu plaćanja.

nisam sigurna koje pitanje da postavim!

Nema veze draga, imamo već smišljena najčešća pitanja koje možeš da čekiraš i u roku od par dana dobiješ odgovor na njih 🙂 Ukoliko se naknadno setiš nekog pitanja tu smo da ti damo odgovor i na njega 🙂

da li je bolji razgovor ili audio?

E to je individualno pitanje. Nekome odgovora audio snimak jer nema vrema npr da izdvoji za razgovor sa Astrologom ili pak neko više voli da dobije odma objašnjenje na neka pitanja pa bira razgovor 🙂

kako funkcioniše tarot za devojačko veče?

Tarot za devojčko veče služi da malo začini atmosferu i doda malo misterije. Svako ko želi može da postavi pitanje (unapred ili putem telefona taj dan) vezano za mladu ili za sebe i dobije zanimljive odgovore 🙂 Više informacija možete videti klikom na paket “MAGIC”.

O NAMA

WedBox je moderan brend za buduće mlade, kume, parove. Veliki izbor majica za devojačko veče kao i prateće opreme za najbolju žurku.

Biramo najbolji kvalitet i brinemo da ispoštujemo sve rokove kao i zahteve.

TU SMO ZA VAS
Ukoliko imate bilo kakva pitanja na raspolaganju smo.

8 + 12 =

error: Content is protected !!
0
TVOJA KORPA
  • No products in the cart.